Cecilia Massi

Under tiden som jag tränade till en svensk klassiker växte mitt intresse ännu mer för träning samt människokroppen. Jag ville lära mig mer om kroppen, alla muskler & vad som händer när man tränar. Hur man kan göra träningen smartare, effektivare samt sundare långsiktigt.Jag bestämde mig för att läsa till personlig tränare samtidigt som jag jobbade med salongen. Tog samtidigt ett vikariat som idrottslärare, vilket var perfekt i samband med utbildningen. Tufft var det att få ihop tiden till allt,men vill man så kan man!

Jag läste till PT,personlig tränare ,mest för min egen skull i början, men under tidens gång så kände & känner jag att jag vill inspirera/hjälpa andra att komma igång med sin träning. Man behöver en spark i ändan ibland för att komma igång & få fart! Viktigt är det att satsa på en bra teknik samt att träna på ett sunt sätt tidigt, så man undviker skador i största möjliga mån.

Man mår så gott av att träna & ta hand om sin kropp.Ska ej säga att jag ångrar att jag inte gjorde det tidigare för man ska ej ångra något man inte har gjort, men jag är himla glad att jag har upptäckt livet med träning & alla dess fördelar. Jag kan hjälpa er & ge er verktygen som personlig tränare, men viljan måste DU ha själv! Till en början kan det räcka att du är nyfiken på träning. Börja smaka på ordet,ta beslutet, så ska du se att viljan till mer träning kommer snabbt.Och sen vill du inte leva utan:)