Cecilia Massi

Foto ovan: Mikael Fransson

Jag är född i Södertälje men uppvuxen i lilla Motala. Föräldrar från medelhavsland. Jag tar godbitarna från två fina kulturer och gör det till min egen ”Cissi-kultur”.Jag är 43 år fyllda & har tre stora & underbara barn. En liten men viktig familjemedlem är även vår söta chihuahua Tjorven. :)

Jag är utbildad grundskollärare men har även utbildats till hudterapeut, personlig tränare & är en självlärd konstnär. Det ena behöver inte utesluta det andra. Nyfiken är mitt mellannamn och jag älskar att lära mig nya saker.  Jag är en sann livsnjutare som älskar att leva i nuet & försöker att göra varje dag till den bästa. Min vardag fyller jag med god mat, svettig träning, hårt arbete, chill & en massa kärlek till mina godingar.

Jag drivs framåt av utmaningar & föredrar att sätta upp små & stora mål. Adrenalinkickar mår jag gott av.  Livets motgångar ser jag som en utmaning som gör mig ännu starkare. Jag tror på att ha roligt under resans gång & belöningar är ett måste. Livet är en spännande resa.

Det sägs att jag har många strängar på min lyra. Jag älskar verkligen musik så vad vore en lyra utan strängar?

/Cissi

DSC04919[3]

Foto ovan: Lukasz Malyszka