En svensk klassikerFör mig är En svensk klassiker ett utmärkt sätt att hålla igång kroppen,på ett sunt sätt med variation, hela året! Det tror jag det skulle vara för många människor.

Bra planering, ett bra träningsupplägg, bra kost,sunt förnuft ,glädje, envishet & en riktigt stark stark vilja så är man sen strax i mål.

Den 12/8-13 sändes det första avsnittet av realityserien ”En klassiker”.Tillsammans med 4 andra underbara människor fick vi underhålla er på SVT1. 5 avsnitt à ca 30 min. Jag hoppas att vi inte skrämde er tittare utan istället inspirerade er till att prova på en svensk klassiker.Träning ute i naturen året runt är helt underbart.

Det var helt fantastiskt att få lära känna de andra deltagarna.Nya fina vänner utan tvekan!Det kände man direkt redan efter 5 minuter.Att sen få göra detta tillsammans med min vän Kersti var grymt roligt.

Foto nedan: Lukasz Malyszkainsta-DSC05324-Redigera[1]

bild[1]

Övre bilden gjord tillsammans med fotograf Anders malm.