I am back

Posted by on Mar 25, 2015 in Okategoriserade | No Comments

Det var ett bra tag sen jag bloggade regelbundet. Jag behövde tydligen en lång paus och då får det helt enkelt bli så. Men idag fina vänner kom suget tillbaka igen. Ni som följer min blogg vet ju att jag älskar att skriva om vardagliga små tankar och ting som dyker upp i vardagen. Det kan handla om väldigt djupa och känsliga frågor som inte många vill prata om men också om ytliga saker, vilket jag kan tycka kan vara skönt som ett avbrott till det andra som kräver mer tanke-arbete. Har ingen avsikt att försköna saker i denna blogg utan jag vill beskriva ”det beskrivna” så som jag ser det från mina grönbruna ögon. Jag kommer fortsätta vara personlig men ej för privat.Sen får ni inte glömma att denna blogg skrivs av en kvinna som förmodligen är mitt i livet men jag hoppas att även ni män kan känna igen er i det skrivna oavsett ålder. Om inte så lär ni få se hur en kvinna kan tolka & analysera sönder ämnen. Kan vara nyttigt det med kanske?  ;)

Jag har tagit en så lång paus så jag t .o.m har glömt inloggningsuppgifterna till min mailbox, men idag kära vänner dök den bara upp i skallen igen utan att jag behövde anstränga mig. Glatt förvånad blev jag även när jag tog en titt på statistiken,där man kan se  hur många som besöker sidan dagligen. Det betyder ju bara en sak: Nu är det dags igen. (Beklagar hjärtligen till er alla som har skrivit men ej fått svar tillbaka , men så härligt att ni hänger kvar :)) Har ni önskemål om vad ni vill läsa om så hojta till bara. Vill jag så skriver jag om det och vill jag inte så gör jag ju inte det:) 

FullSizeRender[1]

 

 

 

Leave a Reply