Vill hon ?

Posted by on Mar 14, 2015 in Träning, Vardag | No Comments

Älskar denna bild. Den beskriver så starkt syftet & målet med min egen träning. Alla har vi olika mål. Jag kommer dock aldrig bli som henne, för jag ser för det första inte ut som henne och har inte levt det liv som hon har levt. Men jag vill när jag kommer till hennes ålder fortfarande känna  denna styrka & livsglädje som hon utstrålar.  Det är en lång resa dit, och inget kommer av sig självt. Det bästa av allt är att vägen dit är en berg & dalbana med en massa hinder: Stora & små. Känslan att komma förbi dessa hinder och känna att man fixade det….det är värt mer än guld. Njuter man dessutom av en berg & dahlbanas utsikt så är man redan en vinnare.

Att prova på nya utmaningar och våga utmana sig själv med sådant som man vill men aldrig har vågat sig på, och som till en början verkar omöjligt : Det är att lyckas för mig. Att  INTE  försöka är att misslyckas. Med en inställning att allt går bara man har viljan så kommer man långt och förhoppningsvis dit man vill.Om man inte kommer ända fram så kommer man i allafall längre än utgångspunkten. Den vackra damen på bilden skulle säkerligen lätt kunna bestiga de högsta bergstopparna, men frågan är: Vill hon?

FullSizeRender[3]

 

Leave a Reply