Fight Cancers resa <3

Posted by on Okt 29, 2014 in Fight Cancer, Fuck Cancer, Konst | No Comments

Vill visa er Fight Cancers resa. Mycket tankearbete som inte går att mäta i tid. Mycket känslor blandas in som inte går att beskriva med ord. Penslarna, färgen,tankarna, känslorna påverkar det slutgiltiga resultatet. Mycket kan hända och händer på vägen.Vatten,färger,tårar & kärlek blandas till Fight Cancer .När man berör och lyfter fram ett så känsligt och livsviktigt ämne som verkligen berör och drabbar alla får man räkna med att det blir djupt,sorgligt,tragiskt,jobbigt men framförallt så otroligt vackert & kärleksfullt. Då menar jag inte tavlan utan all kärlek från omgivningen.

Jag var rent utav sagt skitnervös när jag lade ut Fight Cancer första dagen på FB. Och jag är verkligen inte den nervösa typen av mig men när man är i sin egen målarbubbla så är det svårt att avgöra om ens egna verk är  en tillräckligt stark budbärare för budskapet man vill lyfta fram för andra. När den sen uppskattas och tolkas fint och kanske till och med blir livsviktig för andra blir  glädjen så oerhört stor.

Många , väldigt många har under denna månads gång sagt till mig: ”Hur kan du göra detta helt gratis? Det är ju självklart att du ska ta ut  en del av vinsten med tanke på hur mycket tid du har lagt ner hela månaden.”  Den här månaden i året ger jag till Cancerforskningen. Jag har verkligen ALLT jag kan önska mig just nu och behöver inget annat. Att lyfta fram detta viktiga ämne och få andra engagerade är viktigare för mig. Varje lilla krona gör skillnad för forskningen och det är där pengarna behövs.Det kommer att komma en dag då allt detta elände med Cancer kommer att försvinna. Den dagen vill jag uppleva snart! Jag kommer att fira den dagen så förbaskat mycket och hårt med en massa champagne,dans & glädjetjut där jag hör alla andra och mig själv skrika högt: YES!! We Fighted and we Fucked Cancer !!!

Tre dagar kvar…..än är inte resan slut <3

bild[5]

bild[19]bild[15]bild[13]bild[3]IMG_434310177920_626852340765078_1580440993997807311_n

Leave a Reply