Fight Cancer <3

Posted by on Okt 1, 2014 in Fight Cancer, Fuck Cancer, Konst | No Comments

När jag förra året fick frågan från flera personer om jag skulle måla en ny tavla kunde jag inte svara på det Jag förstår idag att jag förmodligen var rädd för att misslyckas.”Tänk om den inte skulle bli lika bra.Tänk om den inte inbringar lika mycket pengar?” Jag skäms idag för att ha haft de tankarna. Så egoistiskt tänk! Självklart blir det en Tavla i år också. Det blir ingen Fuck Cancer utan däremot en Fight Cancer. Oavsett hur lite eller mycket Fight Cancer lyckas samla in så är det betydligt mer än inga kronor alls. Varenda lilla krona är livsviktig & gör skillnad. Ett misslyckande vore det att inte göra ett ärligt försök & att inte göra mitt bästa.

Var tredje människa i vårt vackra land kommer någon gång under sin livstid få beskedet att han/hon har Cancer. Var tredje människa!!! Rå fakta! Bland kvinnor är det vanligast med bröstcancer. Bland män är det vanligast med prostatacancer. Dock är det oerhört viktigt att inte glömma att ca 65 % lyckas överleva denna helvetes-sjukdom, men fortfarande har vi 35% kvar att rädda. Just därför måste vi göra vårt allra bästa och fortsätta kämpa.

Idag, den 1/10, börjar budgivningen på Fight Cancer. Budgivningen pågår till den 26/10 kl 22.00. Fight Cancer går för högstbjudande. Pengarna går OAVKORTAT till Cancerforskningen. Genom att gilla & dela detta inlägg gör du en jättefin gärning & skjutsar Fight Cancer i riktning mot sin ägare som bara måste ha den.

Jag kommer att uppdatera budgivningen dagligen på min FB-sida. Sååå….ska vi fightas igenom detta tillsammans? <3

IMG_4338 IMG_4343

Leave a Reply