Laddning inför Broloppet

Posted by on Sep 19, 2014 in Lopp, Träning | No Comments

Skön solig & varm dag.Var tvungen att känna på gräset med tårna & vända lite upp & ner på tillvaron igen. Ingen löpning idag inte. Får spara på benen till i morgon  istället. Kärringkrämpan i höger ben ska minsann gå över till imorgon. Nummerlapp hämtades. Nya lurar & en ny löpartröja inköptes & en kamera man kan fästa på pannan slant visst med . Mmm…vi får väl se när den kommer att användas.  Ny skön lista att lyssna på laddades nu ner . En bulle med ett glas kall mjölk väntar på min uppmärksamhet. Ni hör väl hur härligt det är att springa lopp. Kan laddning bli bättre ? ;) En mil kommer att vara över innan jag ens hinner starta. Trevlig fredags-kväll alla fina ! #nyabroloppet

bild[1] bild[1] bild[3]

bild[5]

Leave a Reply