”Tack på förhand & sälj som fan nu”

Posted by on Sep 4, 2014 in Konst | 2 Comments

Nu finns Fuck Cancer vykorten ute i butikerna till försäljning till förmån för cancerforskningen. Det är så underbart att se hur mycket  hjärta det finns bland människor omkring oss & framförallt bland många företagare. Ett företag är inte bara en stor logga utan mer ett namn uppburet av drivna engagerade människor  som kämpar & sliter oerhört mycket. I know!  Man ser oftast bara så mycket elände i massmedia men jag vill verkligen lyfta fram det fina med. Har varit i några av butikerna & så glad jag blir när jag ser korten. Inte bara för att jag har målat originalmålningen utan mest för att de har blivit så fint placerade. I en butik låg de i en fin trälåda liggandes fint på något halmliknande. Hade lust att själv hoppa in där ;) I en annan butik var de omringade av vackra blommor. I en tredje butik fanns det ett kort vid varje kassa. Det blir mysigt varmt i lilla  mamma-hjärtat <3

Ett stort tack  än en gång till ICA Maxi i Motala för att originalmålningen hamnade hos er <3. Nu på  fredag kommer jag att vara på ICA Maxi i Motala åtminstone mellan 13-16 för att sälja, signera vykorten & för att få möjligheten att växla några ord,face to face, med er :). Ses vi?

Ett stort tack i Förhand till :ICA Maxi i Motala, Brothers i Motala, Pressbyrån i Motala,Bröstcancerföreningen,Moa Lina i Östergötland samt alla Östenssons-butiker i Östergötland. Ett stort tack i förhand även till alla mina söta  följare & läsare som köper vykorten men som också gillar & delar mina inlägg gällande insamlingen. Ju mer det sprids desto mer kommer förhoppningsvis in. Jag gillar er verkligen massor massor tillbaka.Tack även till Alatryck för kvalité  & bra service.

Många tycker att det verkar knasigt att skriva tankar i en text på detta vis men det känns verkligen som om ni finns därute och lyssnar & tänker minst lika mycket. Väldigt roligt är det när jag stöter på er därute i verkligheten. För mig är ni i alla fall väldigt verkliga :)

Insamlingen är som sagt igång och det ska bli både spännande och verkligen jätte-roligt att samarbeta med er alla. Säger till er alla samma sak som jag sa till  butikscheferna när jag överlämnade  vykorten: ”Tack på förhand och sälj som fan nu ;)”

bild[1]

Självklart går det att få vykorten skickade till hela landet.  Den lilla portokostnaden varierar beroende på hur många kort du vill ha. Inom ett par dagar bör du ha dem i din brevlåda. Du behöver ett BGnr av mig & jag behöver dina adressuppgifter . That´s it :)

1610795_610573189059660_3453917269020210010_n

Reportage i  MVT

bild[1]

 

10632637_832934536740477_2380478339459119628_n

Let´s fight cancer!!  (Bild tagen från Östenssons FB-sida )

 

2 Comments

  1. Dr MT
    7 september, 2014

    Du är då en bedårande kvinna på alla plan, bra jobbat! Och vacker minst sagt :)

    Reply

Leave a Reply