Överraskningarnas dag!

Posted by on Aug 27, 2014 in Lopp, Träning | No Comments

Blev en överraskningarnas dag idag. I morse var jag överlycklig över att bli väckt av storgrabbens oväntade bankande på ytterdörren. Jag fick en puss innan han skulle till skolan. Jag var så glad att jag blev väckt. Hade en hemsk mardröm om att jag tappade allt mitt hår. Var så tacksam över att jag hade hår kvar på huvudet & att jag mådde bra. Tyvärr är det för många ingen dröm utan en verklighet & den vetskapen sved trots att jag hade fullt med hår  på huvudet.

Knackade på dörren igen lite senare . Fina Lotta stod där så glad & fin med korgen full av härliga svampar som hon plockat till mig. Underbart! Jag vågar ju inte plocka svamp i skogen eftersom jag inte kan skilja på giftiga och ej giftiga. Jag ser säkert bara de finaste i skogen och de är garanterat giftiga ;). Jag fick en snabbkurs i svamplära. Karljohan, Blodriskor & smörsopp har jag lärt mig idag.Svamp det :)

bild[5] bild[3] bild[9]

Lite mer Gevalia-besök:) Försökte ta ett allvarligt snack med honom men han lyssnade ej . Så jag satte mig bredvid en stund & var lite social istället. Det gillade han bättre. Kvällen avrundades med en stor popcornskål i knät & rätt var det var så hade jag visst gjort en registrering. Så går det när man älskar medaljer:) 2015 tänker jag försöka satsa på att bli en Iron(wo)man. Herrejösses…..wish me good luck !!bild[11]

Leave a Reply