Face your fear

Posted by on Jun 26, 2014 in Lopp, Träning, Vardag | No Comments

Rädslan att misslyckas blir alltför ofta ett stort hinder till det människan hjärtligen vill göra. Tänk om & tänk istället på känslan att övervinna . Den är så mycket varmare,mäktigare & pampigare. Misslyckande kommer bara när du övervinns av rädslan & aldrig ens försökte…..enligt min mening. När du verkligen vill och försöker tar du ett stort steg framåt  till att lyckas , oavsett om du inte kommer hela vägen fram. Men det är lugnt. Det finns många vägar därute & jag lovar dig: Många vägar är riktigt  riktigt långa :)

bild[1]

Lite trött på tanken: Tänk om jag får punka! Sägs att ca 70% av det vi lär oss gör vi genom att iaktta, så efter ett par youtubeklipp bokade jag in en snabbis på hur man gör….alltså snabbkurs i hur man byter cykeldäck. Cykelmannen visade och jag iakttog. 70 % kanske sitter kvar i minnet får jag hoppas ;) Lite mer kött på benen skadar aldrig & nu är man i alla fall mentalt förberedd. Att jag sen har blivit kompis med skum när det gäller punkor är ju bara ett plus extra i fickan. Framöver kommer jag se punkor som en extra utmaning . Jag kommer aldrig älska dem & jag vill helst inte se dem men kommer de så tänker jag brottas med dem . Ens värsta fiende ska man ju ha närmast….eller hur? ;)

bild[1]

Leave a Reply