Man har alltid ett val

Posted by on Maj 26, 2014 in Okategoriserade | No Comments

En mycket fin man sade en gång en sak som jag aldrig kommer att glömma: ”Man har alltid ett val. Vare sig det är något skit-tråkigt eller gör-kul så har man ändå alltid ett val”. Vad vill man göra utav det? Jag brukar tänka på  det varje gång jag själv står inför olika val vilket av någon anledning händer relativt  ofta :) Jag har insett att jag gillar ….nej älskar när det händer saker & ting & just därför låter det hända emellanåt. Måste bara våga ha dörren på glänt.Lite lagom ”öppet”  för att också våga låta det hända.En skräckblandad förtjusning ibland, för ovissheten kan vara väldigt läskig men ack så frestande. Är det något som frestar väldigt starkt har man valet att testa det eller inte.Antingen låtsas att det inte finns eller bekräfta att det existerar & testa det. bild[1]Vi är snart inne i juni månad  & när jag kikar i min kalender så ser jag att jag fem veckor framöver har härliga saker inbokade fem helger i rad. Efter det händer ännu fler grejer att se fram emot.”Grejer” eller små upplevelser som kryddar livet lite extra så det får en extra piff & puff åt en cool riktning. Året började som ett kanonskott & jag är  glad att några personliga CHECK redan har bockats av från min”vill-göra-vill-uppleva-lista. Det innebär en hel del slit men jag har insett att jag även älskar ordet slit. Vissa saker ska kännas för att få den där extra uppskattningen efteråt :) Som sagt :Man har alltid ett val, men sen är frågan: Hur mycket är man beredd att offra? Hur mycket är man beredd att vinna? Det är  två simpla men kluriga frågor det :)

 

 

Leave a Reply