Love is in the air <3

Posted by on Maj 25, 2014 in Okategoriserade | No Comments

Chill skön mors dag. Precis som jag ville ha det.Mycket kärlek . Lite sysslor. Perfekt en sval underbar söndag som denna. Bjuder på enkla bilder fulla av kärlek <3

bild[9]Morgonen började med frukost på sängen. Min dotter sade till mig igår kväll: ”Mamma, om du vaknar tidigt imorgon så låtsas att du inget hör & att du sover.” Så i morse låtsades  jag att jag inget hörde av prasslet från köket & att jag sov. Det är så underbart att barn lär sig av det man som förälder har gjort i alla år. Mina kids kommer utan tvekan ge sina egna kids frukost på sängen en vacker dag:)

bild[1]

Nämnde att det var lite snålt med pussar & kramar vid något tillfälle på morgonkvisten så efter det blev det en del puss & kram-attacker emellanåt. Kan aldrig bli för mycket av det goda:)bild[1]Att göra egna smörgåstårtor är ej så dumt. Man vet vad man äter & den behöver alls ej vara helt onyttig & fet även om den ser ut att vara det.

bild[3]

Ingen möjlighet att uppvakta min egen mamma förutom ett mysigt telefonsamtal på morgonen, men istället fick jag möjligheten att bjuda hem en annan mamma som dessutom fyller 33 denna dag.  Ni ser vem det är va trots att ni inte hör henne säga fan ;)

bild[7]Kvällspromenaden bjöd även den på simpel men äkta kärlek, vilken är den allra finaste. Två fina duvor på en lyktstolpe. Helt oberörda av trafiken & alla som gick förbi. Love is in the air…minst sagt .

Hoppas ni alla har haft en fin dag & grattis alla mammor,inklusive mig själv, än en gång :)

 

 

Leave a Reply