” Den blev för het ”

Posted by on Maj 24, 2014 in Okategoriserade | No Comments

”Den blev för het”. Det var vad datasnubben sa till mig. Han skulle bara veta!! Kvällen innan letade jag efter fina manskroppar . Helt oskyldigt! Lovar. Utan detaljer,paket & hela faderullan för lite inspiration till en ny tavla. Kidsen började undra vad mamma egentligen letade efter. Hursomhelst, när jag slutligen hittade en trevlig sida dog min data.Bara lade av. Utan förvarning. Försökte med HLR men misslyckades. Fanns ju varken hjärta eller lungor. Tog datorn dagen efter till ett IT-företag i stan. En del av mig hoppades på att datan ej skulle vakna till liv igen för antagligen är det det sista man tittade på som dyker upp först :) Jag kunde vara lugn. Den vaknade ej. Det första jag fick höra var: ” Den blev för het”. Så jag åkte hem med ett äpple. Varken rött eller grönt. Första tuggan var rätt besk men ju fler jag tar desto roligare blir det. Antar att det är så med allt i livet. Ju mer man lär sig av något nytt desto roligare blir det.bild[3]Fascineras av vad olika fingrar kan göra.Till åskmullret i bakgrunden blir det nästan magiskt;). 1 finger=markera. 2st=scrolla.3st=ringla. Nypa , dutta, svänga. Kan t.o.m jobba utanför styrplattan.Vad händer om man blåser på den tro?Helt fantastiskt….när man väl har fattat!!

bild[5]

Det sista jag sökte på var orden gorgeous guys. Om datorn nu var en tjej så dog den säkerligen med ett leende på läpparna .Antar att ni nu kommer att googla på samma ord. Ett tips: Se till att spara allt på en hårddisk först.Stor risk för att den kan bli för het annars :)

 

Leave a Reply