I Centrum precis som Aracuanen

Posted by on Maj 5, 2014 in Konst | No Comments

Att vara i centrum eller inte i centrum, det är ingen fråga:) Nu finns ”de” i alla fall mitt i centrum. Lite avklätt , mest påklätt,ute,inne, i rummet, i skyltfönstret. Här & där. Likt aracuan-fågeln i Kalle Anka. Agerande,känsla & kropp i rätt eller kanske helt fel miljö. Det bestämmer du. Vi hade en tanke. Nej! Flera tankar.Vi ville testa dem. Förverkliga dem.Vi testade ALLA dem:) Frös häcken & tårna av oss (MIG) emellanåt, men både tår & häck finns kvar,så det är lugnt. Konst kan vara konst-igt. Konst kan vara varmt även om det mestadels var himla kallt. Konst kan vara kallt även om människan bakom är väldigt varm. Konst kan vara känsligt. Beror på vem som betraktar konsten . Vad hen vill ta till sig,vill se,letar efter eller hur hen vill tolka den/det. Tyckte verkligen mindre om ordet hen förut men nu kanske jag älskar det helt plötsligt. Bekvämt att använde ”hen” ju & en av tavlorna döptes till  ”Hen” så vi ger hen en chans. Ni hör:Konst kan vara allt! Visst är det fantastiskt?Vi hade redan en massa besökare idag, medans vi höll på att sätta upp dem. De lite mer eller rättare sagt mindre,mer  kortväxta, liven sade mest: ”WOW vad fiiiint”.Eller : ”Titta hon går på vattnet!” De lite längre liven sade mer: ”Gud så spännande” eller ”Vilken cool kombination!” Jag sade mest: ”Näää…lite mer åt vänster, lite mer åt höger. Högre upp.Det blir jääättebra. Kör bara” ! Så halsen är lite sliten just nu ;) (Det är lugnt.Jag är kvinna. Säger det på helt rätt sätt & min samarbetspartner tar det bra & får sig många goa skratt!)utställning i gallerian 3 utställning i gallerian 5Kände mig lite som Aracuanen i eftermiddag;) utställning i Gallerian 6

utställning i Gallerian 2

Det tar alltid längre tid än man räknar med. Fördelen med att vara mitt i Gallerian är att den stängs exakt kl 19. Vi hade en hel minut till övers så varför stressa?;) 

Välkomna att se mitt & Anders Malms spännande & kanske lite galna samarbete .Ju galnare desto konst-igare (Gallerian i Motala. Gallerix f.d lokal.Utställningen kommer att finnas där åtminstone tills jag kan säga: ”Vätternrundan check”:)) Ha nu en go måndagskväll gott folk!

SHIT! Glömde skura golvet såg jag nu!!! Hmm…inte så konst-igt!

Leave a Reply