Rädda & gilla läget

Posted by on Apr 16, 2014 in Konst | No Comments

Ibland kan det dyka upp oväntade/mindre välkomna saker eller händelser. Antingen kan man försöka sudda bort dem ivrigt eller försöka ignorera dem , men då blir de förmodligen mycket större & mer ”närvarande” i slutändan,vilket kan bli väldigt störande.Man kan också acceptera läget.Fundera en kort stund. Tänka positivt för att göra något oväntat av det.Att ”rädda” & gilla ”läget” efteråt blir så mycket roligare än att försöka radera något som förmodligen var ämnat att ”vara”.dykfågeln

Oväntade saker kan även hända konstverk.En ovälkommen fläck på en av tavlorna , förmodligen av ett par regndroppar, ledde till ett oväntat motiv. Tavlan döptes efteråt till ”dykfågeln”. Idag skulle jag inte vilja vara utan dykfågeln .Flera tavlor har råkat ut för liknande saker. Frågan är om du kan lista ut vilka de är?:)

Avslutar detta inlägg med att citera ett mycket trevligt meddelande som jag fick på FB denna förmiddag : ”Vill se dina bilder i verkligheten, ej på internet. Dina bilder ska njutas i verkligheten. Det är då man ser det andra. Det gåtfulla” .  

”Dykfågeln” & alla andra kompisar(Ca 50 st) kommer att finnas upphängda hos Studio Liverpool Dacke, på Poppelgatan 4,  t.o.m den 30/4. Öppettider: Ons-fre kl 10.00-18.00. För övriga visningstider ring Studio Liverpool Dacke på nr : 0141-210060.

Länk till min samarbetspartners hemsida:  www.sldfoto.se   Välkommen att kika förbi :)

 

Leave a Reply