Bilder från dagens Vernissage!

Posted by on Apr 12, 2014 in Konst | No Comments

Det första man gör efteråt är att sparka iväg klackarna! Funderar skarpt på gympaskor nästa gång.Nöjd & glad efter en mycket positiv respons både från massmedia & alla andra besökare :) vernissage 2

vernissage 11

Inte bara inför lopp man behöver ladda.Cissi hungrig=Cissi inte glad=inte bra. Därför:Cissi alltid mätt :)vernissage 3Min underbara väninna Therese!vernissage 4Stora & små besökare:) F.d kollegorna fyllde  lokalen genast med ännu mer värme. Snyggaste lärarna ever. Eller vad säger ni? vernssage 610 min. före öppning av Vernissagen säger fotograf Anders: ” Det är lugnt Cissi….vi har gott om tid på oss att hinna klart med broschyren”. Trodde att jag var optimistisk men han slår mig nog med hästlängder! (#måstebaraviskaatthanaldrighannklartmennärhanvälblevdetsåblevdetmycketbra.Alltså godkänns det:))vernissage

Under tiden som jag pratar med journalisten/fotografen Anita från Östgötatidningen så ser jag att en bil backar in på en annan & drar iväg fort sen.” Titta den där bilen backade in på en annan bil & drog!” Efter 30 sekunder kopplar det & jag fortsätter  : ” Oh shit , den där bilen var visst min bil!” Snabb som blixten är Anita & fixar bildbevis . Ni fattar att det är fotografer man ska hänga med va?. Nu blev det inte en enda skråma på bilen,så slutet gott allting gott för… alla :) vernissage 7Tyllkjolen får nu vistas i en ”torr”miljö i ett par veckor framöver i alla fall.vernissage 8Lika roligt är det att namnsätta alla tavlor efteråt:) Inom konsten är allt tillåtet.Vissa tavlor fick namn med bara två bokstäver:=)vernissage 10Närmaste dagarna kommer alla tavlor att visas under rubriken Konst inkl. storlekar & priser. Utställningen på Poppelgatan 4 fortsätter två veckor framöver. Öppet-tider: ons-fre kl 10-18. Kontakta oss för önskemål angående andra visningstider. Ha en riktigt mysig lördag gott folk. Nu tar jag helg :)

Leave a Reply