De där små små rackarna …….

Posted by on Apr 10, 2014 in Konst, Okategoriserade, Vardag | No Comments

Idag har allt handlat om detaljer. Liten prick här.Liten spik där.En millimeter hit.En centimeter dit.En tanke här. En tanke där.Tanka här. En liten klick där. Ingen klick där.För högt.För lågt. För lagom? Siffra fel. Siffra rätt? Spelar allt roll? Spelar STOR roll. Allt handlar om smak.Allt handlar om hen.Vem är hen? Vad är hen van vid? Vad älskar hen? Vad vill jag? Gud…jag använder verkligen ordet hen!! Osmakligt? Stil, tycke & smak…..hmmm. Samma smak i din gomme som i min?Skippar att kolla för fortsatt bra stämning :)

Mmm…..de där små små rackarna.Det är ju ändå de som gör det. I tavlan…i gommen….i livet <3 10 april 3

Ett 50-tal tavlor lyckades bli upphängda.Ska vi inte ”hänga upp oss” på alla detaljer så kom jag & fotograf Anders Malm fram till att vi har jobbat riktigt bra, men än är vi inte helt klara :) (Vernissage på lördag, 12/4 kl 12-16. Hjärtligt välkomna ! )10 april 1

10 april 2

slide4text

 

Leave a Reply