Bländande vit dag!

Posted by on Apr 2, 2014 in Konst, Vardag | No Comments

Bjuder på vita bilder för idag har det handlat mycket om vitt & ljus av olika slag.Laserbehandlingar på salongen med olika bländande ljus som kräver olika slags skyddsglasögon såklart.Efter det blev det ett snabb-besök hos färgbutik för att inhandla rätt vit färg med alla viktiga tillbehör som behövs för att förvandla en mörk möbel till en vit & fräsch. Älskar man vitt så älskar man vitt.As simple as that!Tur jag inte har en karl i huset ljust nu. Stor risk att han hade blivit vitmålad idag när jag var i full fart med penseln;).

2 april vitt målande

Denna ”vita” pärla lånade ut sina händer en stund.Lät inte rasistiskt va? Inte när det kommer från en mörk som gillar den vita vännen va?Eller ? Många är så superkänsliga gällande sånt! Hursom…..ett par extra händer nån gång ibland,oavsett om de är bruna eller vita,är ju aldrig fel. ;) 2 april röraAvbröt målandet för att hämta fler tavlor från Studio Liverpool Dacke. Fotograf Anders Malm på bild med denna gång. Om ni undrar vem som tar kortet så är det söta praktikanten Olivia:en konst -,& fotografintresserad tjej. 2 april funkar

Ser ut som kvinnan ovan har åtminstone 4 armar. Det skulle behövas idag! Bilden ovan kommer ej att vara med på utställningen med samma anledning som på bildtexten nedan :)2 april påslakan21.30 kom jag hem. Tar tid att planera en utställning. Mycket förarbete med motiven,storlekar & en hel del annat  som ska fixas & donas. Ju fler kockar desto roligare & delikatare soppa;) Ovan ser ni en vit tavla som vi valt att inte ta med på utställningen p.g.a att vi har betydligt bättre vita tavlor :)  Nu ska jag grundmåla bordet igen så det blir helt klart imorgon kväll! Ha en fin kväll alla fina & dröm vitt !Det lär jag göra sen!

Vernissage den 12 april kl 12-16  på Studio Liverpool Dacke, Poppelgatan i Motala. Hjärtligt Välkomna! 

Leave a Reply