Hade allt förutom luft

Posted by on Mar 21, 2014 in En svensk klassiker, Träning, Vardag | No Comments

Tidigt i morse välkomnade jag in min racer.Putsade den,diskade vattenflaskorna rena från flera månader gammal sportdryck…oooops….& pumpade däcken. Ju mer jag pumpade desto mindre luft i däcken tills det slutligen bara var slang. Hur svårt ska det vara att pumpa cykeldäck? Försökte & försökte tills jag slutade försöka. Iklädd cykelkläder slängde jag upp cykeln på bilen & begav mig till en snubbe som ”lever”  med cyklar.”Har cyklat Vätternrundor & Vätterntriathlon men fixar inte att pumpa däcken, var min usla men ärliga replik”. ”Jag vet…svara han & log stort”. En minut senare var min racer pimpad & pumpad & ut därifrån gick jag med en stor cykelpump i handen & en liten på cykeln. 21 mars 14 cykelMitt gummi/träningsband kom dessutom till användning.Det gäller att se möjligheter i allt:)21 mars 14 cykelcenterRekommenderar Motala Cykelcenter varmt! Här kan man cyklar & allt vad det innebär:)21 mars 14 pump

Nu finns inga ursäkter längre! Pump it up from now on. Åtminstone däcken:)21 mars 14 vilarBlåsig runda på 3,3 mil. Man får försöka se fördelarna med vädret.Att vind-snyta sig var hur enkelt som helst.En liten ”knuff från näsan ” så var det klart.Den kvinnliga sidan får man lägga lite åt sidan i sportens värld;). Man får ta i mer med benen & man får öva på att klamra sig fast på cykeln för att inte blåsa bort:) Känns alltid skönt att ha klarat av första passet oavsett om det är löpning,simning,skidor eller cykling för då är man igång igen:)21 mars 14 jag

21 mars 14 däck

Vad vore livet utan luft? :)

 

 

 

 

Leave a Reply