Vissa saker får man äta upp helt enkelt!

Posted by on Mar 16, 2014 in Dagens outfit, Mat, Träning, Vardag | No Comments

Vaknade av ett bländande härligt solljus i morse.Steg upp tyst utan att väcka husets tonåringar Ett annat liv hade också upptäckt solens tidiga strålar.Hon inspirerade mig till att hitta min egna lilla solfläck.Formar man varandra tro? Frågan är vem som formar vem?

16 mars 14 sol

Hann njuta några minuter i solen innan lillgrabben vaknade & beställde frukostpannkakor.16 mars 14 pannkaka

Hur kan man hindra en liten varelse att njuta av en krispig men ändå mjuk frukostpannkaka?16 mars 14

Blir så glad när solen skiner & blir så sugen på färg! Dessa 2XU kompressionsstrumpor fick hamna över  2XU-brallorna idag.  Skönt & väldigt rosa:) Hade ingen aning om hur långt de skulle ta mig på löparrundan idag. Var inte inställd på någon bestämd sträcka. Hade jag inte hoppat över frukostpannkakorna så hade jag förmodligen sprungit dubbelt så långt, men energin började ta slut efter en mil.Strumpor & Cissi var nöjda ändå:)16 mars 14 Varamon

Självklart styr jag riktning mot vackra löparsträckor. Föredrar att skämma bort mina ögon.Blåste kallt idag vilket skapade vackra vågor.Fick tyvärr ej med de på bild. Var bara tvungen att avbryta löpningen någon minut för att njuta av utsikten. När jag sen skulle sätta igång min spotify igen råkade jag radera appen. Lite irriterande först innan jag upptäckte naturens egna vackra sång.Underbara fågelkvitter. Lite irriterande att höra ens eget flåsande.Valde ny väg hem igen & fick en massa inre bilder till nya kommande tavlor.

16 mars 14 spurt

Lite spurt väl hemma!

16 mars 14 grill

Lyckans mig som har fött matlagningsintresserade kids till denna värld. Storgrabben har blivit en riktig grillmästare & årets första grill var superb!16 mars 14 bananerEfterrätten smakade dock precis som den såg ut. Omogna bananer som grillades med mörk 85% choklad UTAN foliepapper. Inget att rekommendera. Min dåliga idé.Mitt ”det är det inre som räknas” fick jag äta upp snabbt:)

 

 

 

 

 

Leave a Reply