Färgglad dag !

Posted by on Mar 12, 2014 in Konst, Mat, Övrigt, Vardag | No Comments

Är det inte väckarklockan som tjuter så är det mobilen. Min kära syster som är morgonpigg,pratsugen & på väg till tingsrätten ser till att jag med håller mig morgonpigg:)Väl vaken tyckte jag att jag förtjänade frukost på sängen med tanke på att jag inte fick någon sovmorgon.Dagen började med en färgglad frukost-tallrik & fortsatte färgglad hela dagen & hela kvällen:)12 mars 14 312 mars 14 2Efter sista kunden förberedde jag en färgglad frukt-kompott & lite annat gott som skulle sitta fint till eftermiddagskaffet.12 mars 14 1

Min underbara väninna Maria förgyllde eftermiddagen. Vissa människor  ger så mycket härlig energi . Ni ser ju själva hur det sprudlar om henne.Kan man annat än att bli glad? <3  12 mars 14Hann åka till Studio Liverpool Dacke för att hämta tavlor som jag tillsammans med Anders Malm har skapat. Anders har köpt in fint Fine Art papper & jag välkomnades in i studion av mig själv på just Fine Art papper. Blev lite överraskad måste jag säga. Inte ofta man ser sig själv inramad:)12 mars 14 4Snabbt hemåt. Ivrig att få måla på ett helt nytt sätt! På med skön musik, sköna kläder,lite mörk choklad , goa nötter & en varm espresso.Sen var jag i min egen Cissi-bubbla lääänge :)12 mars 14 tavla vattenKänns lite som att få sig en kroppsmålning. Lite varmare än doppet måste jag nog säga:) Tillsammans har jag & Anders mixat fotokonst med min touch & mina penseldrag. Väldigt roligt! Har ni vägarna förbi Motala är ni varmt välkomna till Motala Expo i Team Sportia Hallen den 14-15 mars för att ta en tjuvtitt på vår konst. Varmt välkomna <3

 

 

 

 

Leave a Reply