Gummistövlar,schiffong & en zebra: Annorlunda plåtning denna förmiddag :)

Idag har jag visst bjudit  lite extra på mig själv.Så jag fortsätter väl på den banan & bjuder på lite oretuscherade bilder från dagen.

När väckarklockan ringde kl 06.00 ville jag bara kasta in den i väggen, men jag insåg att den bara gör sitt jobb & att det var dags för mig att göra lite jobb.När jag efter några minuter fått lite liv i mig & kikade ut genom fönstret & upp mot himlen kunde jag ana att det skulle bli en helt underbar dag. Klättrade upp till vinden för att leta fram några plagg som jag typ sparat för maskerad eller något. Åkte sen snabbt till Preem-macken för att handla kaffe & blev där välkommen av en underbar doft av nygräddade kanelbullar. ”Men va f-n ….jag har varit nyttig i över en vecka & kommer att springa häcken av mig idag så en stor kanelbulle blir perfekt uppladdning & frulle:)”. 11 mars 14 Laddar m bulleBullfrulle hade Fotograf Anders Malm heller  inget emot.11 mars 14 Bocksjön 8Denna man hade lite en kvinnas tänk idag kan jag tycka: ”Bättre att ha med lite för mycket än lite för lite”. Lite för mycket blev precis lagom:)11 mars 14 Bocksjön 7Jag blev av med bullkalorierna redan i uppvärmningen. Fick som sagt springa en hel del. Fram & tillbaka. Upp & ner.Upphopp-nerhopp. Landa snyggt-landa pladask.Klädbyten snabbt.Tur att jag gillar att röra på mig. Riktigt kul var det & tur att solen värmde säger jag bara! Om ni undrar vad vi håller på med så har vi ett gemensamt projekt på G. Besök Motala expo inom kort så kommer ni se ;)11 mars 14 Bocksjön 4Kändes lite fånigt att stå där i början ,men när fötterna började bli kalla så var det lika bra att se till att det gick undan dels för att få upp värmen men även för att få en nöjd fotograf  SNABBT :) 

Alltså jag fattar inte.Jag vet inte hur många gånger jag har rest utomlands, på semester i mitt liv, men det blir i alla fall ett visst antal gånger & så har man missat det som finns precis i närheten. Tror att det var första gången jag besökte Bocksjön. Det blev t.o.m ett dopp skulle man kunna säga:) Det var svårare att stå där än det ser ut. Halt & kallt. Fotografen hoppades på att jag skulle avsluta det hela snyggt med ett heldopp genom att halka i , men det nöjet bjöd jag ej på. Årets Vasalopp har gett mig rätt skaplig balans,men nära var det:)11 mars 14 BocksjönVi åkte sen vidare till Håleberget. Kanske har jag dåligt minne men jag tror faktiskt inte att jag har varit där heller tidigare.Jag bara älskar det stället. Den ca 2 km korta sträckan pumpade skiten ur mig. Här snackar vi terräng & ett så underbart naturreservat. Man fick klättra & hoppa över stammar & stockar för att ta sig fram. Behövde ej springa intervaller för att få upp pulsen till max.Det räckte att promenera/bestiga backarna. Belöningen kom dock rätt snabbt…..11 mars hålaberget 1Vilken utsikt! Älskar det! Tittar helst ej ner alldeles för mycket & för länge. Det var inte så länge sedan som ett 70-årigt par hittades döda en rätt så bra bit ner.Jag förstår verkligen att de ville ta sig upp dit , men frågan är hur f-n de lyckades ta sig dit upp? Jag som ändå är ganska pigg fick verkligen anstränga mig för att hålla reda på fötterna.Hur som…tragiskt men vackert!11 mars 14 hålaberget AndersSjälvklart ska Anders få ett kort väl uppe i toppen !Han ser rätt nöjd ut va? Nöjd över att få visa mig detta ocså.

Som ni säkert märkt brukar jag stå på händer emellanåt & på nya ställen som jag kommer till men detta ställe undvek jag som ni förstår annars kunde det ha blivit ett ”Fritt fall”.Däremot bjuder jag visst hela Motala på en handstand idag. Väl hemma & lagom till eftermiddagskaffet såg jag detta .  Som sagt….en annorlunda & cool dag denna tisdag!11 mars 14 MVTInnan jag läste texten så tänkte jag: Va?? Kallar hon mig för en zebra?? Vore i.o.f.s. rätt coolt att vara en Zebra . Tänk att vara både svart & vit, i snygga mönster som dessutom kan springa fort & gå på alla fyra:) By the way …en liten gåta:Vet ni vilket djur som ser bäst? ;)

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply