Min dag idag :)

Posted by on Mar 5, 2014 in Skönhet & Hälsa, Träning, Vardag | No Comments

Ingen dag är den andra lik & idag har det varit en udda & väldigt vacker dag. Inte ofta jag köper trisslotter men idag var jag tvungen för det kändes som om det var min dag på något sätt. Började jobbet tidigt i morse. Fick en lucka på senförmiddagen & bestämde mig för att springa bort den sista stelheten & träningsvärken från Vasaloppet.Lugn musik i lurarna & full njutning av löpningen i ett lagom lugnt tempo. Benen tog mig till Varamon-stranden. Tänkte att det säkert inte finns en kotte där eftersom det var en mulen förmiddag. Precis så var det….en stund. Blev sugen på att känna sanden mellan fingrarna genom att stå på händer. Kämpar på & håller på i några minuter .Helt plötsligt står en dam framför mig med en stor kamera i handen & frågar om hon får ta kort på mig när jag står på händer. Hon var tydligen från Motala tidning & var trött på att fota människor som rastade sina hundar längs med strandpromenaden. Självklart ställer jag upp. Kände mig självklart klumpig med det ojämna handunderlaget men det var reality hon ville ha . Hon tackade så mycket & gick vidare. Jag smålog för mig själv medans jag sprang hemåt igen. Situationen var ju lite märklig. Jag springer till stranden för att njuta av utsikten i tron om att ingen mänsklig varelse ska se när jag står på händer, så kommer hela Motala se mig göra det i tidningen om några dagar. Jag tar en annan väg tillbaka för upptäcka lite nya hus & ting längs med vägen. Helt plötsligt tvärstannar jag. Känner hur min puls ökar. Ser en helt fantastisk syn framför mig. Tre underbart vackra rådjur står mitt i vägen & tittar på mig med sina fina ögon. Det kändes som om jag sprang in i en vacker tavla. Helt fantastiskt. Jag njuter  några sekunder samtidigt som jag känner vilken adrenalinkick jag får. Dumt nog tar jag fram min mobilkamera & börjar ta kort samtidigt som jag försöker närma mig dem sakta. Då springer de iväg. Det här kanske är en vanlig företeelse men just i den stunden kände  jag mig utvald på något sätt. Jag fortsätter att springa hemåt. Nu i en mycket snabbare fart för att skynda mig & berätta för kidsen vad jag precis sett & varit med om . Dagens 9 km löpning  kändes som två.  5 mars 14 diplom o medalj

Dagen började med en underbar leverans från brevbäraren. Kunde knappast börja bättre ! En Svensk Klassiker nr  2 levererar  denna gång en silvermedalj:)5 mars 14 står på händer i varamon5 mars 14 rådjur5 mars 14 trissSa ju att det var min dag;) Haha

Leave a Reply