Det börjar bra & slutar bra

Posted by on Feb 16, 2014 in Dagens outfit, Vardag | No Comments

Bar iväg till Linköping idag. Hälsade på släkten först.Borde ha gjort det för ett år sedan men ni vet: ”nästa vecka & nästa vecka” blir helt plötsligt nästa år. Idag blev det äntligen av. Mysigt! Passade på att ta en sväng till IKEA innan. Lugnt & skönt var det där vid 11-tiden. Kaoset började vid 15-tiden fick jag höra av en kompis. Det härliga med IKEA är att det alltid börjar &  slutar bra. Det där mittemellan kan man lika gärna förtränga eller snabbspola:)Ikea leopardKände för denna nya klänning idag. Passade bra till dagens kommande utmaning.IKEA bonsaiHittade denna på Ikea. Bonsai-träd gör mig extra glad. Påminner mig om Mr Miyagi. Sen gäller det att ge dem kärlek & vård för att de ska överleva & växa fint.Som mycket annat här i livet:)Ikea MCInte ofta men nån gång ibland händer MC…..när barnen får bestämma :/IKEA treo

Som sagt.Det börjar alltid bra & slutar väldigt bra.Dottern nöjd….huvudsaken :)IKEA

Återhämtningsmål nu :) Trevlig kväll alla fina!

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply