Receptet….

Posted by on Feb 5, 2014 in Mat, Skönhet & Hälsa, Vardag | 2 Comments

Hade en lucka & kände att jag var sugen på att greja med något. Lite sötsugen & rastlös så varför inte fixa en mellis som ger ännu mer energi? :)  Energibars blev svaret .Aldrig gjort det innan men hur svårt ska det vara? Hittade en massa gott i köksskåpet. Blandade ihop allt  & tadaaaaaaa…….5 febr 14 2Receptet? Oj! Jag följer sällan recept. Jag går mest på känn & använder sällan dl-mått mm. Kan avslöja vad jag har slängt in i skålen, men sen får du hitta din egen kombination.OK? :)

 • Havregryn
 • Linfrön
 • solrosfrön
 • osaltade jordnötter
 • sötmandlar
 • russin
 • honung
 • kakao
 • kanel
 • lite salt
 • riven cocos
 • mörk choklad  80% ( Den ska självklart smältas innan du mixar ihop den med de övriga ingredienserna)
 • Viktigast: en massa kärlek :)

5 febr 14Ni ser. Bara nyttigheter.Superbra för magen och ämnesomsättningen.Dessutom ett paradis för  dina smaklökar. Blanda ihop allt med en sked så det blir ett härligt klet. Jobba sen med händerna.Tryck ut ”bollarna” till avlånga bars & lägg dem för att stelna på ett bakplåtspapper. Brygg en kopp kaffe .När kaffet är klart så väntar en härlig energibar på att bli uppäten av dig.

Varning: Du kommer att få en massa energi, så passa på att göra något vettigt av det ;) Meddela gärna hur det gick!

Låt väl smaka/ Cissi <3

2 Comments

 1. Ewa Svensson
  5 februari, 2014

  Ser verkligen gott ut!! Jag har nog det mesta av dina ingredienser i skåpet…utom chokladen. Får bli en tripp till maxi :) men först ska jag till sportaffären och köpa skidor :) Har inte åkt skidor på ca: 20 år Känner att det skulle vara en kul motion :) Ha en skön lill lördag //kram ewa

  Reply
  • Cecilia Massi
   6 februari, 2014

   Härligt med skidor! Njut av både åkandet och barsen :) Kram

   Reply

Leave a Reply