Harmonisk skrivardag

Posted by on Feb 4, 2014 in Övningar, Träning, Vardag | No Comments

Skrivardag hemma idag med undantag för en snabbis till Vadstena för ett litet prov som gick kanon . Började dagen med att stå på händer. Måste nog säga att jag kände mig lite säkrare, starkare &  mer ”balanserad”. Inbillar mig säkert men det var känslan i alla fall. Förmodligen var jag mer avslappnad & mindre rädd.Rädslan måste vara en av människans största hinder & fiende. Att stå på händer kräver förutom styrka en oerhörd koncentration. Framförallt lär man känna sin egen kropp ytterligare. Låter kanske galet men det är kul. 3 febr 14 stå på händerTur mor min inte läser bloggar. Hon skulle tro att jag blivit galen eller nåt!:) 3 febr 14 måla koppTur i oturen.Glad att jag jobbade hemifrån idag. Lillgrabben kom tidigare pga magont. Han blev genast bättre när mamma kladdade lite färg på koppen:)

3 febr 14

En lugn & skön dag. Massor tid till att reflektera över de pyttesmå sakerna i livet som är värda mer än guld.Fantasi & tangentbord  i harmoni. Det gäller att fånga ljuset medans det finns där men också låta ljuset fånga en. Ni hör…man blir lite djup en akrobatisk skrivardag som denna:)

Leave a Reply