Det ska kännas att man lever ;)

Posted by on Feb 2, 2014 in Mat, Skönhet & Hälsa, Träning, Vardag | No Comments

Vill man något starkt så står man ut med mycket. I de bästa fall kopplar man bort smärtan för att tänka på resultatet.  Kosmetiska tatueringar på förmiddagen.Ett bevis på det.

2 febr tatuering  

Även killar gör kosmetiska tatueringar. Bra alternativ om man inte äger egna bryn eller har ett ärr mitt i ett bryn som man inte är bekväm med.I can fix that2 febr 14 girlsBlev rätt mycket brudarna för sig idag. Killarna föredrog att spela lol….eller vad det nu heter.Mina två princessor på bilden ovan <32 febr brödBrödbak. Råg/ havrelimpor med linfrö & solrosfrön samt ”svart pizza” som vi kallar brödet. Är betydligt godare än det ser ut. Manakish kallas det på syrianska.2 febr färdigt brödSå enkelt & snabbt att baka nyttigt & gott bröd. Framförallt vet man vad man stoppar i det & får i sig!2 febr 14

Tänkte ta en vilodag idag, men blev rastlös & längtade ut till friskluften & den sköna musiken från mina lurar.2 febr trasiga 2xuKomiskt ! Här trillar man inte för att det är halt utan för att halkskydden fastnar i kläderna. Reste på mig lika fort & fortsatte springa!Tyckte det sved lite men tänkte ej mycket på det. Kändes dock mer i duschen. Jag som älskar att duscha med varmvatten föredrog fingervarmt efter dagens löparpass. Jaja……2 febr skadade knän

Det ska synas & kännas att man tränar. Då vet man att man lever .Helt klart;)

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply