Lyckad Vernissagedag…..CHECK !

Posted by on Jan 26, 2014 in Konst, Okategoriserade, Övrigt | No Comments

Hemma efter en riktigt lyckad vernissagedag!Underbar på så många vis. Jag hann verkligen njuta själv med. 105 pers besökte Vernissagen .( Detta kom vi fram till efter att ha diskat alla champagneglas:) Stämningen var verkligen skön. Maria Dillons fina stämma var säkerligen en stor del till det. Vill även tacka Studio Liverpool Dacke för all hjälp med broschyrer,visitkort inramningar & en massa bollplank. Levins goda snittar hann jag njuta av när alla gäster hade gått. Tack! Ett stort tack till MVT som kom ända  från Motala för en intervju.Ett stort tack till bästa tjejerna : min Beckis,Linn,Ellen min lille Adam som alla gick in för det &  jobbade hårt med ett stort leende på läpparna. Sist men inte minst: jättetack till alla er som kom för att titta på min utställning. Ni gjorde min dag<3

Det var så underbart att  höra era tolkningar & att ni upptäckte så mycket som jag ville få fram i mina målningar. Jag njöt verkligen av att få höra det:) Var inte alls inställd på att sätta fast klisterlappar med texten såld, men jag fick äran att göra det på flera tavlor idag. Jag har verkligen lärt mig massor på vägen & jag ser redan fram emot nästa vernissage som jag redan håller på att planera i skallen min.Vet exakt vad den ska handla om,men det avslöjar jag inte ännu .Puss allihop! Avslutar detta inlägg med : Min första men absolut ej sista Vernissage CHECK !

vernissage tjejerna

Älskar dessa fjortisar. Så här såg det ut i morse. Härligt att va tjej:)vernissage tjejerna

Redo för en underbar dag!

vernissage snittmackor

Mycket smaskigt som Levins hade fixat! Svårt att välja favorit, men å andra sidan….man måste ju ej välja;)vernissage chokladbollarTill kurviga tavlor passade det fint med kurvigt fika:)

vernissage Maria dillon spelar

Denna kvinna kan verkligen sjunga! Maria Dillons vackra stämma var perfekt till min utställning. Girlpower….som Maria sa:) Stackars Anders Malm fastnade ej på bild idag, men han jobbade flitigt med att ta fina bilder under tiden. Det kommer senare:)vernissage text

Fick min belöning jag med. Många vackra ord som verkligen värmde. <3vernissage tummarSjälvklart skapades en tavla på Vernissagen med. Gästerna valde en färgglad tumme upp! Den tänker jag dock behålla själv :)

Alla tavlor kommer att hänga kvar till den 21/2-14. Har ni vägarna förbi Rödtornet får ni mer än gärna kika på dem.

 

 

Leave a Reply