Det måste vara åldern

Posted by on Jan 26, 2014 in Konst | No Comments

Vaknade nyss av ett pling i telefonen.”Kan du hämta oss?” Tonårsdottern & hennes två söta polare vill vara med idag & hjälpa till. De är mer hispiga än vad jag är:) Jag är ovanligt chill.Ligger här i min säng & bara tar det lugnt. Det måste vara åldern;) Tonårsstejerna däremot de springer säkert fram o tillbaka just nu för att inte glömma nåt viktigt som t.ex pudret,läppglansen och de får absolut inte glömma maskaran. Glömmer de maskaran är det KATASTROF. Haha….de är sååå härliga. De ska i alla fall hit & så ska vi tillsammans göra oss fina inför ”The Big Day” . Man skulle kunna tro att man ska gifta sig igen…haha….men det är bara en Vernissage. Å andra sidan : inte så bara egentligen. Jag har bjudt in underbara människor till min värld.I den världen får alla ta del av vad jag har pysslat med , vad jag tänker & hur jag gestaltar det i bild. Rätt utlämnande & personligt. Jag har redan fått en massa ”Lycka till” från alla håll.Så tacksam för det är jag. Men vet ni vad? Det känns redan som om jag har Lyckats med vernissagen. Skitsamma om jag inte säljer en enda tavla idag. För mig är det mer värdefullt att så många kommer för att titta på dem. Kommer tavlorna att stjäla gästernas uppmärksamhet några minuter & kanske t.o.m att gästerna blir förälskade i dem ….då har jag verkligen lycktas. 

Nu mina damer & herrar ska jag dra på mig ett par brallor, skrapa bilrutorna & hämta tonårsbrudarna. De ringde nyss & säger: ”Men ska du inte komma?” ”Jooo…. klockan tio sa vi ju.Klockan är ju bara 9.50″.Måste vara åldern !

Ha en underbar söndag alla fina för det tänker jag definitivt ha tillsammans med många andra <3

Vad händeOljemålning.” Vad hände?” Två stora handavtryck om ni letar noga. Min lille grabb har alltid älskat bröst så denna gång sa jag: ”Passa på nu Adam. Idag får du göra så” :)

 

Leave a Reply