Rapace & jag

Posted by on Jan 24, 2014 in Konst, Skönhet & Hälsa, Träning | No Comments

Återigen en perfekt dag!När barnen hade gått till skolan passade jag på att ta lite sovmorgon en halvtimme extra.Först ett par ansiktsbehandlingar på schemat.Lastade bilen full med de sista grejerna till Vernissagen,sen snabbt iväg till min frisör Ida . Jag gillar förändringar så det blev visst en liten lugg idag.En ”Rapace-lugg” kallade hon det för.Jag & Rapace.Inte illa;)Den skulle rama in ansiktet fint  & det fattas väl bara en ram runt ansiktet med sen är det mesta komplett inför Vernissagedagen:)Har bara inte kommit på ännu åt vilket håll jag ska ha den:)

Stannade till hos Studio Liverpool Dacke! Hämtade Vernissagebroschyrerna. Kom lite akut  på att jag behövde nya visitkort! Anders blev min räddare.

Visitkort 55x90mm-4

24 jan Broschyr vernissage

Lyckades få ihop 40 tavlor till Vernissagen. Känns bra!24 jan  ved

Utställaren tyckte att jag var riktigt smart när jag kom med dessa idag! De har ett väldigt funktionellt syfte.Ni kommer däremot ej se dem på söndag, men stora vedklossar kan användas till mycket:)24 jan matta o ljus

Lite detaljer i salen, gör det hela mysigare. Kände mig nästan som hemma:)24 jan rödtornet

Rödtornet är fint! Lovar att ni slipper ta er ända upp :)24 jan skidor

Skyndade mig hemåt . Skidkläder på & ut mot Krassbäck/Godegård.Gjorde i ordning en liten picnic till bilresan & njöt i bilen till hög musik,varmt gott kaffe & lite annat för magen! Mörkret jagade ifatt mig så det blev bara 4 km. En pannlampa är ett måste.Tacksam för bra tips:)

Ett äldre par ute i skidspåret: ” Blir det Vasaloppet?” ”Nej, jag ska åka Engelbrektsloppet i Norberg”. Sen var jag tvungen att skryta lite och fortsatte: ”Jag åkte Vasaloppet förra året”. Farbrorn svarade: ” Joo, det vet vi. Det har nog inte undkommit någon . Riktigt bra jobbat & väldigt underhållande”.  Känns fortfarande konstigt att folk man aldrig har sett känner igen en & framförallt att de minns en efter ett år trots att man inte bär den gröna Sya-mössan.

Ha en skön mys-fredag alla fina <3

 

 

Leave a Reply