All in!

2014 har börjat helt fantastiskt! Jag trodde inte att något år skulle kunna slå förra året men jag tror minsann att jag kan ha fel. Detta år har börjat kanon & jag har en lista med egna delmål som jag vet att jag kommer att älska att bocka av. Detta innebär ej att man inte har varit eller kommer att bli tvungen att offra vissa saker men nu får prioritering gälla. Det kommer  utan tvekan att innebära hårt slit för att uppnå vissa…de flesta målen…men efter hårt slit kommer alltid en underbar belöning. Vem älskar inte att bli belönad? I år kommer jag att använda mycket av det jag lärde mig förra året till att våga satsa ännu mer & allt jag förmår för att göra det jag drömt om.Skulle något hinder uppstå på vägen så tänker jag brottas med det.Förlorar jag i brottningsmatchen så kommer jag inte att se på det som ett misslyckande utan snarare som en erfarenhet vilken kommer att leda mig till något nytt & spännande. All in alla vänner! Gällande jobb,träning,hobby,kärlek & allt vi gör.Se bara till att glädje & kärlek finns med i allt detta:)

En dag....

Leave a Reply