What doesn´t kill you….

Posted by on Dec 4, 2013 in Lopp, Övrigt, Skönhet & Hälsa | 2 Comments

Vilket sammanträffande! Min läkare:”Du har två alternativ:Operation eller sjukgymnastik” Jag: ”Ingen rör min nacke nu. Jag tänker åka Engelbrektsloppet i februari! Dessutom gillar jag gymnastik, så jag väljer kärringgympan. Har disken åkt ut borde den kunna åka in igen.”Någon timme senare ringer det från Norberg. ”Vi skulle vara sååå glada om du skulle vilja hålla ett 20-30 min långt tal i Kyrkan I Norberg då vi har invigning till Engelbrektsloppet”. <3 

Kom från min första akupunkturbehandling idag. Ska aldrig mer gnälla över stora tjocka nålar. De tunna fina nålarna kändes också minsann! På syrianska har vi ett fräckt ordspråk som man använder när någon tjatar hål i huvudet på den andre så den får värsta huvudvärken.Inte fräckt menat egentligen men det lyder :”Du har p-pp-t mitt huvud”. (Ni förstår nog) Akupunkturen kändes  ungefär så, fast med nacken & armen;) Akupunktur används ofta för smärtlindring. Så jag antar att efter smärta kommer lindring:) 

http://www.youtube.com/watch?v=ANKWwI0ONGc

akupunktur

 

2 Comments

 1. Anneli
  4 december, 2013

  Oh inte kul att få värk. Har fått akupunktur massor
  med gånger under att antal år, ibland känns det inget,
  ibland träffar dom rakt på en nerv och man ryggar till.
  Men bra är det

  Reply
  • Cecilia Massi
   4 december, 2013

   Gör mig inget om det känns,bara det gör nytta.Man får ge det en chans som sagt:)

   Reply

Leave a Reply