Låt er ej luras…..

Posted by on Nov 28, 2013 in Skönhet & Hälsa, Vardag | No Comments

Tror jag var 5 år gammal & storebrorsan var 6.(Ja det stämmer. Han är bara 11 månader äldre än mig. Jag var inte planerad men blev väl helt ok ändå antar jag;). Glömmer aldrig hur imponerad jag blev av bror min när vi var i söndagsskolan en söndag förstås.Det var innan jul & den kvinliga prästen diskuterade meningen med julen &  berättade när de tre vise männen kom med en massa gåvor till Jesubarnet. Sen tog hon fram ett litet bord med en massa presenter i olika storlekar & färger. Ett var jättestort & hårt. Ett annat var stort & jättevackert med röda blanka sidenband. Ett tredje var slitet,grått & pyttelitet  med fult tidningsomslag. Vi var tre st som fick gå fram för att välja varsitt paket.Eftersom jag älskar vackra saker så valde jag det med röda band. Min bror valde  det fulaste minsta paketet. Minns att jag tyckte att han var så dum just i den stunden. Sen fick vi öppna paketen.Vem tror ni fick det vackraste innehållet? Min bror!!Mitt var tomt om jag minns rätt eller också var det något skräpigt inuti. Jag minns så väl hur jag tittade imponerande på MIN storebror. Självklart kände jag mig lite dum men jag var sååå stolt & tänkte:När jag blir stor ska jag bli lika klok som min bror. I hans paket var det en vacker porslinsfigur. Självklart fick lillasyster den :) Den dagen lärde jag mig mycket om det yttre & inre. Därmed inte sagt att jag fortfarande älskar vackra ting att vila ögonen på.

bild (68)

Damp ner två spännande kuvert i brevlådan. Vilket tror ni jag öppnade först?

bild (69)

Det blev en behandling för det inre ikväll. Infraröd värme.Underbar avslappning med många positiva effekter för kroppen.Givetvis blev det en  mask på ansiktet när jag ändå höll på.Gillar två flugor i en smäll :)

bild (66)

Låter mig fortfarande luras ibland.Ni ser…kanske kan få en halv julskinka….eller nåt;)

bild (67)

Den här ängeln med vackra guldband & sammetsklänning påminner mig lite om söndags-skoledagen.Hon ser rätt kall ut ….men vem skulle inte vara det om man var inslängd i en papplåda ute  i garaget i 11 månader?

jag o brorsan små

Inte lätt att va liten ju:)Han är fortfarande klok:)bild (70)Den här krubban byggde farsan min för flera år sedan. Den kommer fram varenda år.Den påminner mig & kidsen om vad julen egentligen handlar om <3

 

 

Leave a Reply