Ska vi slå vad?

Posted by on Nov 26, 2013 in Vardag | No Comments

Bilbesiktning idag. Rullar in bilen.Tar en kopp kaffe au lait medans männen jobbar på. Får en ögonbesiktning samtidigt på köpet under tiden jag väntar. Nöjd över att synen är som den ska. Ena snubben kommer & frågar vad jag har beställt. ”Standard?” ”Ingen aning.Gör det ni måste, men se till att den blir godkänd bara”, blir mitt svar. ”Inte så insatt i det hela”, försvarar jag mig till den unga killen som också väntar mittemot. ”Inte jag heller”, svarar han. Skönt! Då hade vi visst lite gemensamt helt plötsligt.En kompis messar samtidigt.Skriver & retas att den säkert ej går igenom besiktningen. ”Ska vi slå vad?”, svarar jag kaxigt. Fegisen vågar tack o lov ej svara på det.Tur det för två minuter senare kommer besiktnings-snubben tillbaka och  ser lite bekymrad ut.Dragkroken satt visst lite för bra. Ooops den har visst suttit där ett tag!Ett alldeles för bra tag. Hursomhelst ….”Mina bebisar tar jag hand om betydligt bättre”,svarar jag. En krok är faktiskt det minsta bekymret.Det kunde ha varit värre:)

Får söka upp en bilverkstad imorgon. Gå fram till en trevlig man &  säga: ”Ska vi slå vad om att du inte kan ta bort denna dragkrok?” Tror ni det kan funka;)?

bild (64)

Ni kan väl läsa sjätte raden. Annars är det bäst ni besiktar synen ;)

bild 2 (2)

Ett par minuter innan jag körde in bilen kom jag på att jag kunde använda dessa för att putsa bilen lite snyggt inifrån. Undrar om besiktningsgubbarna har suttit i en så väldoftande bil innan? . Problemet var bara att det blev lite  immigt på glasen.Eller rätt så mycket egentligen. Shine bright like a diamond:)

Leave a Reply