Vad väljer du bort?

Posted by on Nov 24, 2013 in Okategoriserade | No Comments

bild (63)Min lille son frågade mig igår: ”Mamma om du var tvungen att välja bort en grej, vad skulle du välja bort? Dina händer,ögon,ben eller din röst ?” Blev först lite besvärad av frågan och att jag dessutom var tvungen att välja bort. Välja till är mycket mysigare.”Allt eller inget” skulle han ju inte gå med på heller. Lika envis som mor sin. Han fick mig att fundera någon minut.”Utan mina händer skulle jag inte kunna känna ,måla,klappa och laga goda pannkakor till dig.Utan mina ben skulle jag inte kunna springa i den sköna luften och springa snabbt till dig om  du får mardrömmar.Utan mina ögon får jag inte se dig växa upp och inte kunna se hur dina söta barn ser ut i framtiden.Det får bli min röst. Ni tycker ju ändå att mamma sjunger katastrofalt:)” 

Leave a Reply