I jakt efter godis………..

Posted by on Nov 20, 2013 in Konst, Vardag | No Comments

Ibland kommer ett starkt sötbehov & man börjar leta lite halvdesperat efter något sött,syndigt & gott i skåpen.Man kan t.o.m gå så långt att man börjar rota & kika i barnens lådor.Tyvärr har man oftast varit så duktig och kastat allt onyttigt dagarna innan.När barnen är nöjda med sitt ”fredagsmyspysgodisätande” brukar jag kasta resten för jag vet hur svag jag är för barnsligt goda ting.I stundens hetta ,mitt i sökandet efter något syndigt gott, ångrar man självklart det men när man gett upp sökandet & återigen tagit sitt sunda förnuft tillfånga så kommer belöningen som en ängel från ovan med en säck full av fantasi & viskar mig ett glatt sött recept.Efter ett par minuter har man trollat fram en smarrig,nyttig & betydligt godare dessert.Då blir man mer än nöjd över att dagarna innan  ha kastat det där j—-igt goda skräpet.Jag har dock fortfarande inte hittat något som ersätter min svaghet för saltlakrits.Men det finns säkert en liten lakritsängel med:)

I jakt på syndigt socker så hittade jag lite annat ”godis” som jag skapade för ett par veckor sedan.

bild (61)

 

bild (63)

 

Leave a Reply