Ett varmt tack till alla samarbetspartners !

Posted by on Okt 27, 2013 in Okategoriserade, Övrigt | No Comments

Jag vill tacka alla som har varit delaktiga till spridningen samt budgivningen,men även till sponsringen gällande ”Fuck-cancerauktionen” jag har haft denna månad. Tavlan målade jag i ren spontanitet,ilska & med stor sorg. När jag var klar med den så kom den lika spontana idén att lägga ut den på FB. Kanske kunde den åtminstone väcka uppmärksamhet & sprida ett budskap om att vi  ska tänka till lite extra. Hade ingen aning om att den skulle väcka så stor uppmärksamhet & känslor bland er alla. Men jag är glad och tacksam att den har gjort det. Hela engagemanget kring den har gjort att vi tillsammans har samlat in 54´860 kr till Cancerfonden.Detta under 25 dagar. Ett bevis på vad VI KAN BARA VI VILL <3 Självklart kommer jag att fortsätta sälja utgåvorna i Canvas samt Fotopapper tills de är slut,till förmån för cancerforskningen.

Ett jättestort tack till alla mina ”läsare” här på min blogg, men även på Instagram & FB. Cyberworld kan vara & ÄR helt fantastisk! 

Tack till alla underbara samarbetspartners som har  bidragit med fina bidrag & därmed ett stort hjärta:

  • 2XU Sverige
  • Frisörsalongen Hörnet i Motala
  • Levins Matsalar i Motala
  • Idrottslabbet i Linköping
  • Anders Gyhlenius
  • Jag vill också tacka Anders Malm på, Liverpool Dacke i Motala, för ett kanonbra samarbete.Ser fram emot ett fortsatt trevligt & konstnärligt samarbete:)
  • Jag vill också tacka En svensk klassiker. Hade jag inte gjort den så hade jag förmodligen inte haft min blogg & hade jag inte haft min blogg + FB så hade jag förmodligen heller ej auktionerat ut tavlan.
  • Ett stort Tack till alla köpare av utgåvorna till Originaltavlan ”Fuck Cancer” & till bonusauktionerna.
  • Sist men inte minst: Tack ICA MAXI i Motala för att ni kom med ett riktigt fint bud på Originaltavlan ”Fuck Cancer”. Jag måste erkänna att jag är riktigt glad över att tavlan får vara kvar i Motala. Vissa tavlor har man ju svårare för att skiljas ifrån, så det är underbart att ha den nära ;)

Tusen tack än en gång & Fuck Cancer !

2xu byxor

Anders Gyhlenius

Levins matsalar

bild (2)

Löparpaketet

 

Leave a Reply