Löparpaket auktioneras ut till förmån för Cancerforskningen

Posted by on Okt 20, 2013 in Skönhet & Hälsa, Träning | No Comments

Bonusauktion nr 4:Oavsett om man är nybörjare eller proffs är det jättespännande att utföra ett löparpaket i Idrottslabbet i Linköping. Rörigt med alla termer? Det tyckte jag med innan jag började min PT-utbildning, men nu förstår jag betydligt mer. Se bara till att du har träningskläder på dig & att du Inte har ätit mat precis innan. Att mäta gör testledaren herr Wandus. Detta är ett testpaket för att mäta upp individuella zoner/trösklar för att din träning ska bli så optimerad som möjligt. Med hjälp av resultaten blir det enklare att förstå samt anpassa träningen efter din egen kropp & förmåga. Mycket spännande & intressant. Jag har gjort det:)

Budstopp nu på tisdag den 22/10 kl 18.00.Värde 1750 kr.ALLT går oavkortat till Cancerfonden.Gilla & dela på min FB-sida Cecilia Massi. Tillsammans är vi starkare. Där kan du även följa hela cancerfonds-insamlingen. :)

Löparpaketet

Leave a Reply