Fab 5 varning? Slappna av killar!

Posted by on Okt 12, 2013 in Skönhet & Hälsa | No Comments

Sista förmiddags-kunden var extra kul!Blev många skratt samt en intressant diskussion om killar & skönhetsbehandlingar! Han erkände att han älskade det samtidigt som han var rädd för att verka nojig.”Jag dömer själv andra killar som går på salong”. ”Dags att lägga av då va? :)”Han tycket synd om mig som fick köra portömningen men blev lättad när jag sa att jag mer än gärna plågar andra & dessutom får betalt för det:)

Att behöva hjälp som kille med att få rent ansiktet,att få styr på buskiga ögonbryn,eller att med laser eller vax få bort hår på ryggen ….är det noja? Knappast va? Inte om man verkligen vill det & behöver hjälp med det. Är det inte underbart att män tar hand om sitt yttre likväl som de tar hand om sitt inre? Även om ni män uppsöker en skönhetssalong enbart för att få tillbringa en timmes kvalitétstid & egentid så är det fortfarande helt OK &  ingen noja.Vem gillar ej att bli ompysslad?Säkert massor, men majoriteten män samt kvinnor älskar det.Spelar det då roll om du är man eller kvinna? Som man kanske det kan vara läskigt & riskabelt att sätta vax i frugans ovana händer, eller låta frugan klämma ut porer efter en het diskussion om vem som ska ta disken.Vet ni vad?Det finns enkla lösningar.Salonger existerar.Hudterapeuter ser dig ej som nojig & struntar helt & hållet i dina städdiskussioner.Det enda de vill är klara utmaningen att få upp det där irriterande hårstråt från roten, eller att klämma som f-n för att få ut sista talgöverskottet. Du kommer att få en hatkärlek till både terapeut & salong,men du går därifrån med ett stort leende,ett rent,lent & fint ansikte likt en bebisrumpa.Dock lite fattigare.Smällar man får ta:)

Så med andra ord:Våga vara man,gör det du känner för & skit i andra.Jag lovar dig: du är ej ensam om dessa tankar.Ta ett snack med grabb/gubbgänget efter några öl så ska du se vad som händer.Vem vet, ni kanske skippar nästa veckas  AW &  istället bokar WAB (wax after beer).

Skål för att våga,för en underbar höstdag & för Fab 5 :)

 

Leave a Reply