Din förtjänst….

Posted by on Okt 8, 2013 in Vardag | 2 Comments

Senaste dagarna har jag fått så många fina meddelanden om människor som har drabbats av cancer i olika former.Underbara men drabbade individer som själva har sjukdomen,som har någon nära som har gått bort eller har någon nära som fortfarande kämpar dagligen för sitt liv. Alla är vi drabbade på ett eller annat sätt!

När man berör en så känslig fråga genom tal,skrift el bild ska man räkna med att det kan riva upp många känslor.Tungt för många att läsa om det dagligen,men samtidigt en stor lättnad att kunna lätta på hjärtat och få ur sig det som har legat som en klump i magen & hårt som ett starkt snöre runt hjärtat.Att min tavla skulle beröra så många människor så positivt var helt utanför mina önskedrömmar.Att mina känslor som avreagerades på duken skulle påverka så många människor till att agera i denna fråga hade jag inga planer på överhuvudtaget.Vätternrundan samt Tjejvättern delade min länk på FB idag.Häromdagen delade En svensk klassiker & Vansbrosimningen med. Alla tackar mig för min fina insats, men vet du…..jag tackar dig! Du gör ju en minst lika fin insats genom att läsa,gilla & dela detta vidare!Det har lett till att budet på tavlan ligger på 10200 kr.Flera utgåvor av originalet har sålts till förmån för Cancerfonden.Och vem vet?Låter vi detta snurra runt till den 25/10 kanske vi lyckas hitta ett företag som vill ha den eller en underbar privatperson som den betyder så väldigt mycket för som hjärtligen erbjuder en ännu högre summa.Pengar har för mig aldrig betytt särskilt mycket!Tavlan gör heller ej min plånbok fetare, men däremot värmer det väldigt gott i hjärtat att veta att varenda krona som kommer in för den kan vara ett liv värt!Jag kommer att fortsätta tjata,dela & uppdatera ända tills den 25/10.Vill du hjälpa till? <3 Gilla min FB-sida:Cecilia Massi, så följer du automatiskt auktionen.Jag uppdaterar ny info dagligen!Vill du inte lägga ett bud öppet kan du skicka ett meddelande här på bloggen eller på FB.bild (29)

Sport & hjärta hänger definitivt ihop!Vem vet?Var det DET som var meningen med att visa upp sin rumpa i rutan? Hmm……:)bild (28)

2 Comments

 1. Mia
  8 oktober, 2013

  Det känns verkligen som vi alla hjälper till! Tack för att Du hjälper oss att känna oss delaktiga. Du är en motivator som förtjänar en stor kram på distans. KRAM:)

  Reply
  • Cecilia Massi
   8 oktober, 2013

   Tar varmt emot kramen & skickar en tillbaka. Bra kämpat Mia! :)

   Reply

Leave a Reply