Sista rycket?

Posted by on Okt 6, 2013 in Mat, Vardag | No Comments

Söndag vilodag? Beror på hur man ser på det hela.Underbart väder ute.Solsken.Skön luft.Tittade ut & såg kaoset i trädgården.Bara att ta på sig högskaftade stövlar & ta tag i det hela!Kan va sista chansen innan snön kommer.Det som försvinner i snö brukar ju komma upp i tö.Älskar överraskningar men vissa klarar jag mig utan:) Med Martin Stenmarck som sällskap i lurarna blev det en njutfull eftermiddag. Snyggt blev det dessutom!

bild (32)

Gräset både grönt & långt på min sida:)

bild (31)

Garaget blir visst aldrig redo för att välkomna in bilen!Blev 6 sopsäckar fulla idag!Rubb & stubb:)bild (33)

Härligt med matlagningsintresserade grabbar! De lär ha mätta & glada kvinnor i framtiden ;)bild (29)Grabbarna grillade medans tjejerna fixade gräsmattan.Rättvis arbetsfördelning tycker jag! Grillad squash & fläskfilé m varma morötter samt auberginröra. Gick dessutom att äta ute i solskenet idag.Man får passa på så länge det går:)

http://www.youtube.com/watch?v=worGu74S-1U

 

Leave a Reply