Jag har pussat på lillgrabben men vem har pussat på mig?

Gillar inte när någon eller något försöker bestämma över mig mot min vilja.Just nu vill kroppen bestämma sin egen takt.Då får det bli så!När man har bråttom så känns det som om det går i snigeltakt.Trodde jag var bra i halsen, men icke sa Nicke. Har visst pussat för mycket på lillgrabben med,så stackaren gör mig sällskap idag.Varken tid eller lust med detta men det är bara att gilla läget.Fördelen är att det kan hända massor på 4 dagar,och det kommer det att göra har jag bestämt:) Och mycket kan man göra för att det ska gå snabbare & bättre.Vila,bra mat,sömn,mycket vätska & mental laddning….är vad som gäller just nu.Tågbiljett bokad & nya dojor redo, så på lördag tänker jag stå i startlinjen med mina nya dojor,mitt rosa matchande läppstift,ett stort leende,fjärilar i magen som alltid,en frisk hals,och en jäklar anamma vilja:) Längtar!!bild (15)

Blir många koppar med honungste & citron denna vecka .

bild (17)

Ser inte gott ut men en soppa gjord på enbart röda linser som man sen pressar citron på är mums & bra för hälsan:)Märkligt att den blir gul va?;)

bild (18)

Ser fram emot att få inviga mina nya dojor,på riktigt, i Lidingö:)Självklart kommer jag att ”gå in dem” innan:)Ses vi där???

Leave a Reply