Sovmorgon?Inte ens när vi blir pensionärer:)

Posted by on Sep 14, 2013 in Mat, Träning | No Comments

Man längtar hela veckodagarna till helgen för att få sova ut & gå omkring & dra i nattlinnet halva förmiddagen.Men vad gör man istället denna lördag?Jo….vaknar tidigt,tar på sig löparkläder & drar ut till Fålahagen för att brottas med backarna!Blev en fight på tom mage denna morgon!

bild (7)

Hopp in i bilen & ut till Sherwoodskogen;)Kompression-strumpor som gäller idag!Har inget att göra med min ringa ålder;) Strumpan har extra förstärkta partier kring vrist och hälsena & den ger musklerna optimalt stöd och tryck under träningen och reducerar risken för muskelstelhet och skador.Sen är de ju snygga!Kände för att va lite rosa idag:)Skönt!bild (8)

Underbar fuktig & sval luft.Korta ärmar & korta brallor som gäller fortfarande.Gillar inte när det blir för varmt!Inte när det gäller kläder i alla fall:)Tidigt ute är man ej ensam.Många pensionärer med sina hundar samt stavgångare.Trevligt med sällskap:)bild (6)

Så fort jag kom hem satte jag på kaffebryggaren,hoppade in i duschen,fixade till en snabb & go frulle full med proteiner,nyttigt fett & anti-oxidanter.

bild (4)

Eftersom det är barnfritt i huset får mamsen äta blåbärsomeletten i sängen.Lyckades att få i mig allt utan att tappa ett enda blåbär!Duktig va?Har en känsla av att det blir en skön lördag!Började bra!Mätt & nöjd så nu tar vi & gör en bra lördag va?

 

Leave a Reply