Picasso-tema!

Posted by on Sep 11, 2013 in Dagens outfit, Konst, Mat, Vardag | 6 Comments

Hemma efter en lång dag!Underbart att sparka av sig skorna & dra upp benen.Det har varit en färg-glad dag,med en massa röda inslag!Men visst krävs det en del att va kvinna & människa idag?Man ska va pigg, glad,duktig,framgångsrik,påhittig,bra mamma/kvinna/ älskarinna(vad vet jag;))samt helst i form & snygg med.Glöm ej:allt detta med ett stort leende heeela tiden.Får ni ihop det brudar?Fixar ni detta så fixar ni en svensk klassiker lätt;) På med ett rött läppstift,en färgglad klänning,ett stort leende & kör hårt!

image011

Pablo Picasso.En märklig man med märkliga målningar.Men fängslande dock:)

image012

Tyckte att min ”Picasso-klänning” passade utmärkt denna dag.Den gick visst hem hos både stora & små!

image011

Röda läpparna såklart!

image012

Rött Sari-armband & min röda glasring till.

image012

Välkomnades hem av denna röda ros som fångade min uppmärksamhet i några sekunder.image011

Lagade käk till kidsen.Snabbt & enkelt med chicken!(Ni förstår nog att det röda temat fortsätter här med).Märkligt hur lika vi är kycklingar egentligen.Eller hur?

image011

Efter att ha plågat en stackars tonåring med en ansiktsbehandling med portömning var det dags för att gå på föräldrarmöte! Shit alltså!Insåg där att min grabb börjar gymnasiet efter sommaren!Har jag så stora barn verkligen??När ögonen började gå i kors fick vi äntligen åka hem från mötet.Väl hemma möttes jag av min dotter som sa:Mamma…jag har gjort en sallad till dig!Aahh…precis vad mamma behövde denna kväll.KÄRLEK<3   Kärleken är väl röd…eller?

 

 

6 Comments

 1. Tommy Jönsson
  11 september, 2013

  Hej!
  Jag undrar om ”min” tavla torkat ännu? Jag längtar efter den.
  MVH Tommy

  Reply
  • Cecilia Massi
   12 september, 2013

   Hej igen Tommy!Kände på den nyss.Den är fortfarande lite fuktig,men jag tror att du kan ta hem den efter helgen om du bär den lite försiktigt:)Den kan ju få torka klart hemma hos dig:) MVH Cecilia

   Reply
   • Tommy Jönsson
    17 september, 2013

    Hej.
    Tror att det är bäst att den torkar hos dej. Jag vill ej ska den under flytt.
    Mvh
    Tommy

    Reply
 2. Tessan
  12 september, 2013

  Vet du Cecilia,när jag var yngre hade jag stora problem med att bry mig om vad folk tyckte om mig,jag ville vara omtyckt av alla,ställa höga krav på mig själv,blev ofta missbedömd dock.Nu är jag så glad att jag är vuxen för jag har sänkt kraven på mig själv,känner mig inte lika stressad över att vara perfekt ( för vem är det??) Visst finns det gånger när man känner: Nä nu får jag rycka upp mig,piffa till mig,ta mig i kragen,vara en bättre fru,mamma,dotter,syster…..men jag är jag och som helhet vet jag att jag är en god människa!

  Sorry för långt inlägg!!
  kram

  Reply
  • Cecilia Massi
   12 september, 2013

   Hej Tessan!Du behöver verkligen inte ursäkta dig.Visst är det härligt att bli äldre med tanke på den aspekten? Man blir självständigare, vet vad som är viktigt samt struntar mer i vad andra tänker.Huvudsaken man gör sitt bästa för att vara en bra människa, precis som du säger.Du har så helt rätt!Fortsätt i den banan./ Cissi

   Reply
 3. Tommy Jönsson
  13 september, 2013

  Hej.
  Vi ska till Skåne (Österlen) under helgen men kan det passa den 23/9 eftermiddag? Vi kan höras om tiden.
  Mvh
  Tommy

  Reply

Leave a Reply