Kvalité framför kvantité

Posted by on Aug 31, 2013 in Vardag | No Comments

Hemkommen för ca en timme sen från en spontan AW med en fin väninna.Man har olika slags vänner som är bra på olika sätt och på sitt alldeles egna sätt.Vissa älskar man att shoppa med.Vissa vill man träna med.Vissa ger en inspiration.Vissa behöver inspiration.Vissa vill man bara slappa tillsammans med.Men alla kan man va sig själv med.Idag har vi bara ätit en god bit mat,druckit ett glas rött & bara babblat  om vardagen o självklart diskuterat lite drömmar och mål.För det har vi gott om.Djupt va?Jag hade alternativet att vara hemma & förmodligen somna tidigt efter en tuff  & fullspäckad vecka eller ge mig själv en god anledning till att smeta på lite läppstift & umgås med en vän.Valet var inte ett dugg svårt.

Inte ofta vi träffas men vi vet var vi har varandra när det väl gäller.Jag satsar hellre på några få riktigt bra vänner än en massa olika som inte betyder mycket.Det är stor skillnad på bekanta och vänner.Bekanta kan man ha massor utav men de jag kallar för vänner är få & varsamt handplockade.Kvalité framför kvantité är definitivt en Cissi Massi-grej gällande det mesta.

Hursomhelst…….det hela slutade med en kaffe UTAN efter-rätt(Den tog jag ju redan kl 10 på förmiddagen idag) samt att min väninna överraskade sig själv samt mig med att visa intresse för att göra en klassiker.Börjar klokt med en Tjej-klassiker.Men hon behöver push samt en coach & där kom visst jag in i bilden.Hon vill inte ha coachen Janne så jag får väl helt enkelt ställa upp.Antar att det är det vänner är till för:)

image011

Kvällens outfit.Ledigt & skönt!

image011

 

Leave a Reply