Happy hopping shopping!

Posted by on Aug 31, 2013 in Vardag | No Comments

Shoppinglycka!Hade bestämt mig för att åka ner till stan idag & jaga nya brallor.Gick in till en affär & bad om hjälp direkt,och hade helt plötsligt armarna fulla med en massa galgar & plagg.Väl inne i omklädningsrummet svettades jag nog mer än när jag gjorde min Vätterntriathlon.Men det var det värt.Kom hem med 5 nya byxor.Älskar mina svarta ”gardinbrallor”.Ska jag verkligen…. tänkte jag först.Jo, det ska jag banne mig! I en annan affär när jag ursäktade mig för att be om hjälp hoppade söta tjejen till när hon såg mig.Och jag hoppade till när hon hoppade till.Allt bara hoppade till.Haha.Alla lever vi på hoppet!Eller hur?Efteråt kände hon sig tvungen att förklara ”hoppet”.Hon blev så överraskad och sa att det kändes som om hon kände mig när hon såg mig.Fortsatte med att ge mig o alla deltagarna i dokumentären beröm.Så söt! I väskaffären hände ingenting,förutom en underbar praktisk stor väska som jag kan ha alla böcker & pärmar i.Innan jag skulle gå så sa expediten lugnt och nästan oberört:tack så mycket & tack för en underbar underhållning….och log brett:)I en tredje butik kom en manlig expedit fram o ställde sig alldeles jättenära bredvid & frågade hur läget var.Oj.. eeeh…”bra tack.Själv?”Började snacka klassikersnack sen:)Alla suuupertrevliga!Men shit alltså! Kändes som om de kände mig helt plötsligt.Känner ni mig redan efter 3 avsnitt?Skum känsla, men helt ok såklart.Då får jag väl avsluta detta blogginlägg med att säga puss & kram till er alla;)

image011

Replay-jeans.Supersköna!

image011

När jag tog på mig dessa Levis-jeans kändes det bara aahhh.Såå rätt direkt!image011

Får se om jag vågar ta på mig dessa äkta & handgjorda Marlborostövlar som jag har haft gömda i garderoben ett bra tag.De vore coola till mina nya Levis.Någon dag kanske.

image011

Praktisk & smart med en inner-väska som man kan ta bort!Blir kanon till & från jobbet.

image011

Blir automatiskt en hel del svart.Är väl rätt svart,antar jag.Med färgklickar till blir det superb:)

 

 

 

Leave a Reply